start ontspanningsmassage Kinesiotaping sportmassage wie is Paul Lie Kwie
tarieven behandeling en werkwijze www.paulliekwie.nl blessure-preventie contact


ONTSPANNINGSMASSAGE

 


Heeft u een druk bestaan en als gevolg daarvan last van spanning in de nek of schouders? Vaak hoofdpijn, moe of last van lage rugklachten en ook slecht slapen? Altijd last van stijve spieren?
Probeert u eens een heerlijke ontspanningsmassage.

Naast het recreatief sporten om de gedachten te verzetten, zoekt men steeds meer de rust en ontspanning bij een Welness center. Maar daar wordt het ook drukker en drukker. Een kleine massagepraktijk biedt u alle rust en persoonlijke aandacht en geen wachtrij. Daarvoor bent u bij mij aan het juiste adres.

De ontspanningsmassage wordt met olie gegeven op de blote huid en u ligt op een massagetafel. De spanning en verhardingen in de spieren worden zacht gemasseerd waardoor de doorbloeding toeneemt, daarna worden de spiergroepen d.m.v. knedingen behandeld en tenslotte worden de verhardingen apart gefrictioneerd.

De ontspanningsmassage geeft een diepe relaxatie en een gevoel van welbevinden. De doorbloeding die opgang is gebracht zorgt voor aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalproducten van het spierweefsel. Er wordt meer oxytoxine aangemaakt in het lichaam, het zgn. knuffelhormoon. Dit zorgt voor een diepe ontspanning en een fijn gevoel. Tegelijkertijd vindt een reductie plaats van het stresshormon cortisol.

Een ontspannen mens kan meer aan, voelt zich beter, slaapt beter en wordt productiever. Dit kan ook doorwerken op uw omgeving.

U kunt kiezen voor een rug- en nekmassage, alleen benen achterzijde of voorzijde, maar een combinatie is in overleg mogelijk.

Ter afsluiting van de ontspanningsmassage wordt u een kopje thee of koffie aangeboden en kan er desgewenst nog even nagepraat worden.