start de voordelen wat is stoelmassage? preventie fiscaal aantrekkelijk
de stoel

 

kennismaken www.paulliekwie.nl wie is Paul Lie Kwie? contact


logo azteekse zon
stoelmassage lie kwie

PREVENTIE

voorbeeld van een stoelmassage
plaatje van opstijgende luchtbellen

 


Hoe vaak hoor je mensen praten over de steeds maar toenemende werkdruk? Of over targets die gehaald moeten worden, over het vervangen van zieke collega’s of over het te lang achter de computer moeten zitten. Allemaal factoren die meespelen bij het opbouwen van spanning in het lichaam en mogelijk ook een gespannen sfeer. 

Personeelszorg heeft een hoge prioriteit binnen een organisatie. Veel bedrijven denken aan het voorkomen van langdurige uitval en aan het kostbare ziekteverzuim. Maar heeft men ooit gedacht aan een alternatief als stoelmassage?

Ontspanning op het werk maakt dat men er weer beter tegenaan kan. Een medewerker die zich ontspannen voelt kan veel meer aan en zorgt voor een grotere productiviteit, krijgt een frisse kijk op de zaak en veel meer werkplezier. Stoelmassage kan bijdragen aan de gezondheid van uw medewerkers, een relatief kleine investering tegenover de hoge kosten als een medewerker langdurig met ziekteverlof is. Ideaal dus voor op de werkplek. Men hoeft de deur niet uit en komt even tot rust om daarna ontspannen en met nieuwe energie verder te kunnen werken. 
Ook in de zorg waar een hoge werkdruk heerst kunnen medewerkers gebaat zijn bij een ontspannende stoelmassage. 

Waar secuur gewerkt moet worden is ontspanning van `levens` belang.